Supă Rece De Pepene Verde
Supa de pepene verde rece este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. Această rețetă servește 20. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de tabasco, frunze de shiso, pepene verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Rece De Pepene Verde, Supă Rece De Sparanghel Cu Pepene Verde La Grătar, și Supă Gazpacho (Supă Spaniolă Rece) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați pepenele tăiat cubulețe cu sucul proaspăt de lămâie, frunzele de chervil și uleiul de măsline extravirgin până când amestecul este foarte neted. Setați o strecurătoare cu plasă fină peste un bol mare și strecurați piureul de pepene verde, apăsând foarte ușor pe solide pentru a extrage sucul de pepene verde fără a împinge pulpa.
Clătiți blenderul și întoarceți sucul de pepene verde încins. Cu blenderul pornit, adăugați guma de xantan și amestecați până se îngroașă ușor, aproximativ 15 secunde.
Transferați supa de pepene verde într-un ulcior și condimentați cu Tabasco și sare. La frigider până când supa este bine răcită, aproximativ 20 de minute.
Serviți supa în boluri, garnisite cu chervil sau frunze shiso mărunțite.