Supă Rece De Avocado

Supă Rece De Avocado
Supa rece de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 14 și costă 1,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 125 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți Anaheim chile, avocado, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă Rece De Avocado, Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de Cilantro, și Supă Rece De Avocado, Portocale Și Tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați aproximativ 1/3 din toate ingredientele într-un blender până când este neted, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu ingredientele rămase. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista