Supă rapidă de creveți și porumb
Supa rapidă de creveți și porumb este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, roșii conservate, condensate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Supă rapidă de creveți și porumb, Risotto rapid cu creveți , porumb și Edamame, și Creveți cu trei Chile, cu gust rapid de porumb.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez sau o cratiță mare acoperită cu spray de gătit peste mediu-înalt.
Se adaugă ceapa, ardeiul gras și usturoiul și se fierbe 5 minute. Se amestecă crema de brânză; reduceți focul și gătiți până se topește brânza.
Adăugați lapte, porumb, supă și roșii; gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Aduceți amestecul de lapte la fierbere.
Adăugați creveți; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Presărați fiecare porție cu ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.