Supă Picantă De Ignam African

Supă Picantă De Ignam African
Supa picantă de Ignam African ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei, unt de arahide cremos, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Picantă De Arahide Africane, Supă Picantă De Arahide Africane Cu Năut, și Tocană picantă de pui African pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se sotează ceapa, cartoful dulce și usturoiul până când ceapa este moale. Reduceți căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă bulionul de pui, cimbru și chimen. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă salsa, fasolea garbanzo și dovleceii. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Supă De PuiSupă De Pui
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
ChimenChimen
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
CimbruCimbru
4
Se amestecă orezul fiert și untul de arahide până când untul de arahide s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Orez FiertOrez Fiert
5
Se servește fierbinte cu chipsuri de pita și o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. The Winery of Good Hope full Berry Pinotage cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista