Supă Miso cu varză Napa și Udon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Miso cu varză Napa și Udon. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 547 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Tăiței Udon Miso, Supă De Tăiței Udon Miso, și Supă de varză Thailandeză Napa și arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-un vas mediu rezistent la căldură și adăugați apa clocotită.
Lăsați să stea până când ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 12 minute.Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Adăugați bulionul sau bulionul și sosul de soia și amestecați pentru a combina. Folosind o lingură cu fante, scoateți ciupercile din lichidul lor și adăugați-le în cratiță.Măsurați 1 cană de lichid de ciuperci, având grijă să nu includeți niciun sediment din fundul vasului și adăugați-l în cratiță. Aduceți la fierbere. (Aruncați lichidul de ciuperci rămas.) Reduceți focul la minim și fierbeți până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 15 minute. Între timp, adăugați udonul în oala cu apă clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți într-o strecurătoare și, în timp ce amestecați, clătiți tăiței cu apă rece până când sunt răciți și nu mai sunt lipicioși. Împărțiți tot udonul între 4 boluri adânci de supă sau tăiței; pus deoparte.Când ciupercile sunt gata, adăugați varza în tigaie, amestecați pentru a combina și fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați miso și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar. Crăpați ouăle, dacă le folosiți, în amestecul care fierbe și gătiți până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 2 până la 3 minute. Împărțiți supa și ouăle printre bolurile de tăiței, având grijă să nu rupeți gălbenușurile.
Serviți imediat, trecând togarashi pe lateral pentru stropire, dacă doriți.