Supă Miso cu varză Napa și Udon

Supă Miso cu varză Napa și Udon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Miso cu varză Napa și Udon. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 547 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Tăiței Udon Miso, Supă De Tăiței Udon Miso, și Supă de varză Thailandeză Napa și arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un vas mediu rezistent la căldură și adăugați apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 12 minute.Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
Adăugați bulionul sau bulionul și sosul de soia și amestecați pentru a combina. Folosind o lingură cu fante, scoateți ciupercile din lichidul lor și adăugați-le în cratiță.Măsurați 1 cană de lichid de ciuperci, având grijă să nu includeți niciun sediment din fundul vasului și adăugați-l în cratiță. Aduceți la fierbere. (Aruncați lichidul de ciuperci rămas.) Reduceți focul la minim și fierbeți până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 15 minute. Între timp, adăugați udonul în oala cu apă clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți într-o strecurătoare și, în timp ce amestecați, clătiți tăiței cu apă rece până când sunt răciți și nu mai sunt lipicioși. Împărțiți tot udonul între 4 boluri adânci de supă sau tăiței; pus deoparte.Când ciupercile sunt gata, adăugați varza în tigaie, amestecați pentru a combina și fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
PastePaste
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați miso și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar. Crăpați ouăle, dacă le folosiți, în amestecul care fierbe și gătiți până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 2 până la 3 minute. Împărțiți supa și ouăle printre bolurile de tăiței, având grijă să nu rupeți gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PastePaste
OuăOuă
MisoMiso
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți imediat, trecând togarashi pe lateral pentru stropire, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista