Supa Miso este o fără gluten și vegan supă. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, două șalote, kombu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați kombu și apa într-o oală medie și lăsați să stea 30 de minute. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Eliminați kombu. Scoateți o cană de bulion într-un castron și amestecați pasta miso și sosul de soia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/2 Cană Supă De Pui
Kombu
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați prazul în bulion și fierbeți timp de cinci minute. Apoi adăugați morcovul, ardeiul gras și shiitakes și fierbeți încă trei minute.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.