Supă Miso

Supă Miso
Supa Miso este o fără gluten și vegan supă. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, două șalote, kombu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați kombu și apa într-o oală medie și lăsați să stea 30 de minute. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Eliminați kombu. Scoateți o cană de bulion într-un castron și amestecați pasta miso și sosul de soia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați prazul în bulion și fierbeți timp de cinci minute. Apoi adăugați morcovul, ardeiul gras și shiitakes și fierbeți încă trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați spanacul și fierbeți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
6
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista