Supă Mexicană De Roșii

Supă Mexicană De Roșii
Reteta supa de rosii Mexican ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 356 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, căței de usturoi, queso fresco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă Mexicană De Roșii, Supă mexicană de pui și roșii, și supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați 1 parte de tortilla cu 1 lingură. ulei; tăiați tortilla în jumătate. Stivați jumătățile de tortilla și tăiați transversal în benzi late de 1/4 inch. Aranjați benzile într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 15 minute sau până devin aurii, amestecând la jumătate. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătăți de roșii și gătiți, întorcând ocazional, 10 minute sau până când sunt carbonizate pe toate părțile. (Roșiile se pot lipi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Transferați la un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Saut ceapa în restul de 1 lingura. ulei fierbinte în tigaie la foc mediu 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până când parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Transferați amestecul de ceapă în robotul de bucătărie cu roșii; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Gatiti amestecul de rosii intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă bulionul și sucul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
TomateTomate
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Adăugați frunza de dafin și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, parțial acoperit și amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
12
Adăugați pui; se fierbe, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
13
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă ceapa verde și următoarele 2 ingrediente. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți queso fresco între 4 până la 6 boluri de supă; acoperiți cu benzi de tortilla. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Tortilla BenziTortilla Benzi
Ceapa VerdeCeapa Verde
Queso FrescoQueso Fresco
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista