Supă maghiară de carne de vită și cartofi

Supă maghiară de carne de vită și cartofi
Supa maghiară de vită și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 413 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Maghiară De Cartofi, Placki maghiari (clătite de cartofi cu sos picant de roșii-vită), și Gulaș Maghiar De Vită.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți, amestecând pentru a o rupe, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Reduceți căldura la moderat scăzută.
4
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați cartofii, boiaua, cayenne, maghiran, semințe de chimen, sare, pastă de roșii, bulion și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
MaghiranMaghiran
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Variație:: folosiți o cană de tăiței largi de ou în loc de cartofi. Va trebui să fierbeți supa doar aproximativ cinci minute, deoarece tăiței nu durează atât de mult timp pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea Largă De OuăFidea Largă De Ouă
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Recomandarea vinului: sudul Franței Rhne este unul dintre tezaurul Mondial al valorilor vinului roșu. Caută un robust, picant Ctes-du-Rhne-sate sau, dacă puteți găsi unul, un Vacqueyras. Aromele lor de zmeură prăjită vor completa bine supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista