Supă maghiară de carne de vită și cartofi

Supă maghiară de carne de vită și cartofi
Supa maghiară de vită și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 413 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Maghiară De Cartofi, Placki maghiari (clătite de cartofi cu sos picant de roșii-vită), și Gulaș Maghiar De Vită.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți, amestecând pentru a o rupe, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Reduceți căldura la moderat scăzută.
4
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați cartofii, boiaua, cayenne, maghiran, semințe de chimen, sare, pastă de roșii, bulion și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
MaghiranMaghiran
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Variație:: folosiți o cană de tăiței largi de ou în loc de cartofi. Va trebui să fierbeți supa doar aproximativ cinci minute, deoarece tăiței nu durează atât de mult timp pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea Largă De OuăFidea Largă De Ouă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Recomandarea vinului: sudul Franței Rhne este unul dintre tezaurul Mondial al valorilor vinului roșu. Caută un robust, picant Ctes-du-Rhne-sate sau, dacă puteți găsi unul, un Vacqueyras. Aromele lor de zmeură prăjită vor completa bine supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista