Supa de fasole lima delicioasă necesită în jur 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 9 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, țelină, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Supă De Fasole Lima, Supă de șuncă și fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Adăugați fasole lima uscată și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Lima
3
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să stea, acoperită, timp de 1 până la 2 ore pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Scurgeți și clătiți până când apa curge limpede, aruncând apa de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Într-o oală de supă, sotati legumele în ulei de măsline până când ceapa și țelina sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
țelină
Ceapă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se adaugă fasolea lima și se sotează încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Lima
7
Între timp, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Adăugați bulionul de legume în apa clocotită și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Apă
9
Adăugați bulion la legumele și fasolea sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fasole
Bulion
10
Adăugați apa rămasă și lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de 1 până la 1 1/2 ore.