Supă Delicioasă De Fasole Lima
Supa de fasole lima delicioasă necesită în jur 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 9 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, țelină, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Supă De Fasole Lima, Supă de șuncă și fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați fasole lima uscată și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să stea, acoperită, timp de 1 până la 2 ore pentru a se înmuia.
Scurgeți și clătiți până când apa curge limpede, aruncând apa de fasole.
Într-o oală de supă, sotati legumele în ulei de măsline până când ceapa și țelina sunt translucide.
Se adaugă fasolea lima și se sotează încă 2 până la 3 minute.
Între timp, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați bulionul de legume în apa clocotită și amestecați până se dizolvă.
Adăugați bulion la legumele și fasolea sotate.
Adăugați apa rămasă și lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de 1 până la 1 1/2 ore.