Supă de șuncă și porumb

Supă de șuncă și porumb
Șuncă și porumb Chowder este un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cimbru sau, porumb, cartofi și șuncă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Șuncă Și Porumb, Chowder de porumb și șuncă, și Supă de șuncă și porumb.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește țelina, ceapa și jalapeno în unt până când legumele sunt fragede. Se amestecă făina până se amestecă; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru pudra de porumb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat ros automobil, cu un rating de 4.8 din 5 stele, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista