Supa de șuncă și fasole II este a fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Această supă are 94 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, adăugați apă, OS de șuncă și fasole pre-îmbibată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când fasolea este aproape de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Fasole
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți osul și tăiați carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
3
Scoateți 1/3 din fasole și amestecați cu masher de cartofi sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Masher De Cartofi
4
Întoarceți șunca și fasolea înapoi în oala de stoc și adăugați ceapă, morcovi, țelină, usturoi praf, piper și boia. Dacă utilizați picurare dintr-o șuncă gătită anterior, adăugați-le acum. Fierbeți până când legumele sunt fragede și serviți.