Supa de șuncă și cartofi dulci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 293 calorii. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, busuioc, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Supă De Cartofi Dulci (Supă De Kumara Curry), și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de pui, cartofii dulci, șunca, țelina și ceapa într-un vas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii dulci sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă ardeiul gras verde, morcovul, porumbul, usturoiul, busuiocul, fulgii de pătrunjel, piperul negru și sarea în supă și se fierbe până se înmoaie legumele, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Pătrunjel Uscat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic; bateți făina în unt folosind o furculiță. Gatiti si amestecati amestecul pana se ingroasa, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet laptele în amestecul de unt-făină până se omogenizează complet; continuați să gătiți și să amestecați la foc mediu-mic până se îngroașă, încă 4 până la 5 minute. Se amestecă brânza Cheddar în amestecul de lapte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se amestecă amestecul de brânză lapte-Cheddar în supă; gătiți până se îngroașă și se încălzește, aproximativ 5 minute.