Supă De Vită Piperată
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de vită piperată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 179 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, coaceți cartofi, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma bolurile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Dovlecei Paleo Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Piper, Filet De Vită Cu Piper, și Filet De Vită Cu Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți friptura și uscați-o.
Tăiați o cavitate adâncă de 1 inch în formă de "X" deasupra fripturii. (Nu tăiați până la capăt prin friptură.) Dragă friptură în făină universală; scuturați excesul.
Gatiti friptura in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Puneți friptura într-un 6-qt. aragaz lent. Umpleți cavitatea cu ceapă roșie feliată și usturoi tocat; friptură de top cu cartofi și morcovi pentru copii.
Se toarnă bere, oțet balsamic și sos Worcestershire în aragaz lent.
Se presară pătrunjel, bulion și piper măcinat.
Adăugați frunze de dafin în lichid în aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la 7 până la 8 ore sau până când furculița este fragedă. Tăiați friptura folosind două furculițe. Condimentează cu sare după gust.
Serviți în boluri de pâine prăjită, dacă doriți.
* Se pot înlocui 3 căni de bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu.