Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de vită-legume de modă veche. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 85 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, bouillon instant cu aromă de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Vită Și Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În oala de 8 litri sau cuptorul olandez, puneți oasele de vită și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute. Îndepărtați și aruncați orice reziduu care se ridică la suprafață.
3
Se amestecă bulion, sare, piper, cimbru și frunze de dafin. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți oasele de vită și frunzele de dafin din bulion. Degresați și aruncați grăsimea din bulion. Când oasele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea din oase; tăiat în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
OS De Vită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
5
Întoarceți carnea în bulion. Se amestecă toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
6
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.