Supă de vită de legume II
Supa de vită de legume II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toțiretetele au 134 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Vită De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de stoc maro și ceapă.
Scurgeți grăsimea și adăugați roșii, apă, sare, bulion de vită, morcovi, țelină, cartofi, cimbru, frunze de dafin și busuioc. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.