Supă de vită de legume II

Supă de vită de legume II
Supa de vită de legume II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toțiretetele au 134 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Vită De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de stoc maro și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți grăsimea și adăugați roșii, apă, sare, bulion de vită, morcovi, țelină, cartofi, cimbru, frunze de dafin și busuioc. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
TomateTomate
MorcovMorcov
țelinățelină
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista