Supa de vită consistentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 126 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Legume Din Carne De Vită, și Supă De Carne De Vită Din Legume.
Instrucțiuni
1
În două cuptoare olandeze, carne de vită maro și ceapă în unt în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați apă, legume și condimente; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați suc de roșii; acoperiți și fierbeți 10 minute mai mult sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse