Supa de vită consistentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 126 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Legume Din Carne De Vită, și Supă De Carne De Vită Din Legume.
Instrucțiuni
1
În două cuptoare olandeze, carne de vită maro și ceapă în unt în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați apă, legume și condimente; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați suc de roșii; acoperiți și fierbeți 10 minute mai mult sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)