Supă De Vinete Carbonizată

Supă De Vinete Carbonizată
Supa de vinete carbonizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii, sare kosher, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Vinete Carbonizată, Supă De Vinete Carbonizată Cu Un Vârtej De Ardei Roșu, și Supă De Vinete Carbonizată Cu Chimen Și Iaurt Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți vinetele, cu fața în jos, pe una dintre foile de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Aruncați roșiile, ceapa și usturoiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline pe cealaltă foaie de copt (nu aglomerați tigăile sau legumele se vor aburi). Condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 45 de minute, rotind foile de copt la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Scoateți carnea de vinete de pe piele într-o cratiță, aruncând orice exces de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați restul de legume prăjite, bulionul de pui, cimbru și cilantro și dați la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Pureați supa într-un blender (în loturi, dacă este necesar) până când este netedă. Întoarceți supa în cratiță și subțire cu mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare, piper și pudră de chile. Puneți în boluri și garnisiți cu frunze de fenicul; glisați bomboanele de bumbac în supă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Vată De ZahărVată De Zahăr
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista