Supă De Vinete Carbonizată

Supa de vinete carbonizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii, sare kosher, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Vinete Carbonizată, Supă De Vinete Carbonizată Cu Un Vârtej De Ardei Roșu, și Supă De Vinete Carbonizată Cu Chimen Și Iaurt Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Puneți vinetele, cu fața în jos, pe una dintre foile de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Aruncați roșiile, ceapa și usturoiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline pe cealaltă foaie de copt (nu aglomerați tigăile sau legumele se vor aburi). Condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 45 de minute, rotind foile de copt la jumătate.
Scoateți carnea de vinete de pe piele într-o cratiță, aruncând orice exces de semințe.
Adăugați restul de legume prăjite, bulionul de pui, cimbru și cilantro și dați la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Pureați supa într-un blender (în loturi, dacă este necesar) până când este netedă. Întoarceți supa în cratiță și subțire cu mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare, piper și pudră de chile. Puneți în boluri și garnisiți cu frunze de fenicul; glisați bomboanele de bumbac în supă pentru a servi.