Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Supa cu usturoi și spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 100 de calorii . Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 86 de cenți per porție . Dacă aveți la îndemână tăiței din celofan, bulion de pui, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru iarnă . Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , tilapia cu lămâie, piper, usturoi, pappardelle cremoasă de spanac și friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți .
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui, usturoiul și ghimbirul la fiert într-o cratiță mare; reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Aripioare De Pui (3-1/2 Uncii Fiecare)
2
Adăugați dovlecelul și gătiți până când dovleceii sunt fragezi, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă puiul și tăițeii din celofan; gatiti pana cand puiul este fierbinte si taiteii sunt moi si transparenti, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul până se ofilește.