Supă De Usturoi De Ceapă Incredibilă Cu Chipsuri De Brânză

Supă De Usturoi De Ceapă Incredibilă Cu Chipsuri De Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de usturoi de ceapă incredibilă cu chipsuri de brânză. O porție conține 460 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,64 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână șampanie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi, Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi, și Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea de fund topiți uleiul și untul la foc mare adăugați zahărul brun și ceapa de la vadillas la ceapa roșie la foc mic până la mediu. Gătiți încet amestecând ocazional până când începe caramelizarea, moment în care ceapa este gătită până la topirea zaharurilor din ceapă, provocând astfel rumenirea. Aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați șalotele și usturoiul gătit încă 5 minute. Dacă aveți timp, mergeți cu 30 de minute mai mult de gătit pentru a scoate în evidență aromele complexe ale zaharurilor de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Presărați făina peste ceapa caramelizată și amestecați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Adăugați cimbru, frunze de dafin, rozmarin, sare și piper.Deglazați cu sherry și șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați bulion și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Așezați ciorbele de supă sau ramekin pe o tigaie superficială. Supă uniform în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ușor pâinea deasupra și așezați brânza pe pâine.Pe tava de copt chiar de-a lungul ramekinelor, dar fără a atinge, presărați parmezanul în 6 grămezi.Fript într-un ramekin până când gruyere este topit și Bulbuc. Fii cu ochii pe ea! Brânza de pe supă se poate face înainte ca chipsurile de parmezan să fie. Deci, scoateți supa în timp ce maro crocant.Vor fi aurii și moi când vor fi terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Scoateți ușor într-un vas și acestea vor fi clare înainte de a vă da seama!
10
Serviți de-a lungul supei care este garnisită cu arpagic și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista