Supă De Tăiței De Pui Făcută Acasă!

Supă De Tăiței De Pui Făcută Acasă!
Supă De Tăiței De Pui Făcută Acasă! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 631 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de boabe de piper, păstârnac, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 89%. Încercați North Woods Inn usturoi brânză pâine – acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă, Boluri de chili de pui cu chipsuri de tortilla de casă, și Salată turcească de pui cu sos de iaurt Cacik de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și ceapa întreagă în fundul unui vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Turnați suficientă apă peste pui pentru a acoperi complet. Puneți boabele de piper într-o bilă de ceai din metal; adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Pui întregPui întreg
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se aduce apa la fierbere, se reduce focul la mediu-mic, și se fierbe la foc mic, până când puiul până nu mai roz și se încadrează de pe os, 40 la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Scoateți puiul din bulion cu o lingură pliată într-un bol; deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Scoateți ceapa și dați-i o stoarcere pentru a obține cât mai mult din aromă. Aruncați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Se amestecă morcovii, păstârnacul și țelina în bulion; aduceți la fierbere și gătiți legumele până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
7
Scoateți și aruncați boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
8
În timp ce legumele fierb, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere. Împărțiți între 6 boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scoateți carnea din pui și aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii și amestecați în amestec de legume cu pătrunjel. Se condimentează cu sare. Supa polonic peste taitei pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
CarneCarne
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista