Supă De Tăiței De Pui Făcută Acasă!

Supă De Tăiței De Pui Făcută Acasă! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 631 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de boabe de piper, păstârnac, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 89%. Încercați North Woods Inn usturoi brânză pâine – acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă, Boluri de chili de pui cu chipsuri de tortilla de casă, și Salată turcească de pui cu sos de iaurt Cacik de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul și ceapa întreagă în fundul unui vas mare.
Turnați suficientă apă peste pui pentru a acoperi complet. Puneți boabele de piper într-o bilă de ceai din metal; adăugați în oală.
Se aduce apa la fierbere, se reduce focul la mediu-mic, și se fierbe la foc mic, până când puiul până nu mai roz și se încadrează de pe os, 40 la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți puiul din bulion cu o lingură pliată într-un bol; deoparte să se răcească.
Scoateți ceapa și dați-i o stoarcere pentru a obține cât mai mult din aromă. Aruncați ceapa.
Se amestecă morcovii, păstârnacul și țelina în bulion; aduceți la fierbere și gătiți legumele până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați boabele de piper.
În timp ce legumele fierb, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgere. Împărțiți între 6 boluri de supă.
Scoateți carnea din pui și aruncați oasele.
Tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii și amestecați în amestec de legume cu pătrunjel. Se condimentează cu sare. Supa polonic peste taitei pentru a servi.