Supă De Tăiței De Pui Cu Rozmarin

Supă De Tăiței De Pui Cu Rozmarin
Supa de tăiței de pui de rozmarin necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 507 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, carne de pui, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Pui Cu Rozmarin, Supă De Tăiței De Pui Cu Rozmarin, și Supă De Tăiței De Pui Cu Rozmarin De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic mare, fierbeți apă, pui, condimente, ceapă și usturoi timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați morcovi, ulei și tăiței; se fierbe timp de 20 de minute. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista