Supă de tăiței de pui cu păstârnac și mărar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de pui cu păstârnac și mărar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, bulion de pui, tăiței largi de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de tăiței de pui cu mărar, Riced cartofi dulci și conopidă cu pui BBQ și salată de tăiței de mărar-castraveți, și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați bulionul, ceapa, morcovii, păstârnacul, sarea și piperul și aduceți la foc mic.
Adăugați pieptul de pui în oală și fierbeți până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Scoateți puiul; aduceți supa înapoi la foc mic. Când pieptul de pui este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-le în bucăți de mușcătură.
Între timp, amestecați tăiței în supă. Fierbeți până când legumele sunt fragede și tăiței sunt gata, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile de pui în oală și apoi amestecați mărarul și pătrunjelul.
Adăugați un nap tăiat cubulețe în amestec. : Folosiți piept de pui cu OS și gătiți-le încă zece minute. Timpul suplimentar în oală va da supei și mai multă aromă.
Recomandarea vinului: în doar cincisprezece ani, Sauvignon blancs din Noua Zeelandă au izbucnit pe scenă și s-au ridicat în vârful mormanului Sauvignon-blanc. Gustați aromele lor coapte de citrice și ierburi și crocant cu această supă și veți ști de ce.