Supa de Tortilla de pui verde cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, piper măcinat, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați {Slow Cooker} Supă De Pui Salsa Verde, supă de tortilla de pui cu aragaz lent, și Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția roșiilor și a coriandrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți; gătiți la foc mic 5 până la 7 ore sau până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (180 buc.f). Se amestecă pentru a rupe coapsele de pui. Se amestecă roșiile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate