Supă De Tortilla De Porumb
Supa de Tortilla de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.56 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piept de pui, stoc de pui, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Supă De Tortilla De Porumb, Supă De Tortilla De Porumb, și Supă de Tortilla de porumb și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti supa, combinați ceapa și roșiile într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați oregano uscat, chimen măcinat și usturoi tocat și sotati 10 secunde.
Adăugați amestecul de ceapă piure în tigaie (amestecul va fierbe energic) și gătiți 1 minut. Se amestecă bulionul de pui și sarea; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti toppinguri, așezați benzile de tortilla într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când fâșiile de tortilla sunt prăjite.
Puneți supa în fiecare din cele 6 boluri și acoperiți cu fâșiile de tortilla coapte, puiul mărunțit și brânza.
Se servește cu pene de var.