Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de stridii și anghinare. O porție conține 483 calorii, 4G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 10 și costă $1.03 pe portie. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați stridii, unt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de stridii și anghinare, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Supă Cremă De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se sotează ceapa și țelina până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă bulionul de pui și se reduce focul la minim. Gatiti aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4
Adăugați anghinarea și stridiile și fierbeți încă 10 minute. În cele din urmă, amestecați smântâna grea și smântâna jumătate și jumătate. Gatiti pana se incalzeste, dar nu fierbeti, aproximativ 15 minute.