Supă De Sparanghel Prăjită

Supă De Sparanghel Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sparanghel, usturoi, bulion" fără pui " și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Prăjită, Supă prăjită de usturoi și sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel Prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați sulițele de sparanghel pe o foaie de copt tapetată cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament. Prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți sparanghelul și presărați ceapa și usturoiul peste el. Prăjiți încă aproximativ 10 minute, până când sparanghelul este foarte fraged. Dacă ceva pare să se rumenească prea mult, scoate-l. (Notă importantă: aceste instrucțiuni sunt pentru sparanghel mai gros. Sparanghelul subțire poate dura mult mai puțin timp, așa că începeți cu 6 minute, întoarceți și adăugați ceapă și usturoi și verificați din nou în 5.) În timp ce sparanghelul se prăjește, amestecați 1/2 cană de bulion cu caju și piper până se omogenizează. Lăsați-l în blender. Când sparanghelul este gata, selectați mai multe dintre cele mai frumoase sulițe, îndepărtați blaturile și lăsați-le deoparte pentru a le folosi ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CajuCaju
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați sparanghelul rămas în bucăți și puneți-l și ceapa și usturoiul în blender, împreună cu bulionul rămas. Acoperiți blenderul și amestecați la înălțime până se omogenizează perfect. Dacă utilizați un Vita-
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Amestecați, îl puteți amesteca la înălțime încă câteva minute până când se încălzește (scoateți ceașca Centrală și acoperiți cu un prosop de bucătărie pentru a permite aburului să scape). În caz contrar, turnați supa într-o cratiță și încălziți până la fierbinte, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați sare, dacă este necesar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă în boluri și se presară cu lămâie rasă sau coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Încingeți fiecare castron cu sulițele de sparanghel rezervate și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista