Supă De Sparanghel Prăjită

Supă De Sparanghel Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sparanghel, usturoi, bulion" fără pui " și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Prăjită, Supă prăjită de usturoi și sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel Prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați sulițele de sparanghel pe o foaie de copt tapetată cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament. Prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți sparanghelul și presărați ceapa și usturoiul peste el. Prăjiți încă aproximativ 10 minute, până când sparanghelul este foarte fraged. Dacă ceva pare să se rumenească prea mult, scoate-l. (Notă importantă: aceste instrucțiuni sunt pentru sparanghel mai gros. Sparanghelul subțire poate dura mult mai puțin timp, așa că începeți cu 6 minute, întoarceți și adăugați ceapă și usturoi și verificați din nou în 5.) În timp ce sparanghelul se prăjește, amestecați 1/2 cană de bulion cu caju și piper până se omogenizează. Lăsați-l în blender. Când sparanghelul este gata, selectați mai multe dintre cele mai frumoase sulițe, îndepărtați blaturile și lăsați-le deoparte pentru a le folosi ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CajuCaju
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați sparanghelul rămas în bucăți și puneți-l și ceapa și usturoiul în blender, împreună cu bulionul rămas. Acoperiți blenderul și amestecați la înălțime până se omogenizează perfect. Dacă utilizați un Vita-
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Amestecați, îl puteți amesteca la înălțime încă câteva minute până când se încălzește (scoateți ceașca Centrală și acoperiți cu un prosop de bucătărie pentru a permite aburului să scape). În caz contrar, turnați supa într-o cratiță și încălziți până la fierbinte, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați sare, dacă este necesar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Se toarnă în boluri și se presară cu lămâie rasă sau coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încingeți fiecare castron cu sulițele de sparanghel rezervate și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista