Supă De Sparanghel Cu Usturoi
Supa de sparanghel de usturoi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 85 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, bulion de legume, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă De Sparanghel Cu Usturoi Sălbatic, Usturoi prăjit și supă de sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Gatiti si amestecati usturoiul si ceapa verde in cratita pana cand usturoiul este doar auriu, aproximativ 3 minute.
Gatiti si amestecati sparanghelul cu usturoi si ceapa verde pana se inmoaie usor, inca 2 minute.
Se toarnă bulion de legume și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.
Se toarnă supa în blender, umplând nu mai mult de jumătate. Acoperiți cu un capac. Porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted.
Transferați supa înapoi în cratiță și reîncălziți. Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.