Supă De Sparanghel Cu Usturoi

Supă De Sparanghel Cu Usturoi
Supa de sparanghel de usturoi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 85 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, bulion de legume, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă De Sparanghel Cu Usturoi Sălbatic, Usturoi prăjit și supă de sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Gatiti si amestecati usturoiul si ceapa verde in cratita pana cand usturoiul este doar auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Gatiti si amestecati sparanghelul cu usturoi si ceapa verde pana se inmoaie usor, inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se toarnă bulion de legume și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se toarnă supa în blender, umplând nu mai mult de jumătate. Acoperiți cu un capac. Porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați supa înapoi în cratiță și reîncălziți. Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista