Supă De Sparanghel Cu Usturoi

Supă De Sparanghel Cu Usturoi
Supa de sparanghel de usturoi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 85 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, bulion de legume, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă De Sparanghel Cu Usturoi Sălbatic, Usturoi prăjit și supă de sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Gatiti si amestecati usturoiul si ceapa verde in cratita pana cand usturoiul este doar auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Gatiti si amestecati sparanghelul cu usturoi si ceapa verde pana se inmoaie usor, inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se toarnă bulion de legume și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se toarnă supa în blender, umplând nu mai mult de jumătate. Acoperiți cu un capac. Porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați supa înapoi în cratiță și reîncălziți. Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista