Supă de sparanghel
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de sparanghel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la BBC Good Food are 218 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, unt, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o cantitate marecratiță până la spumare. Prăjeștesfaturi de asparagus pentru câteva minute pentru a se înmuia.
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați șalotele, tulpinile de sparanghel și usturoiul și gătiți timp de 5-10 minute până cândînmuiate, dar încă strălucitoare. Se amestecă prinpanach, se toarnă peste stoc, se aduce la fierbere, apoi se blitz cu un blender de mână.Condimentați generos și adăugați apă caldăpentru a slăbi dacă este necesar. Ladă în boluri șiîmprăștiați vârfurile de sparanghel peste fiecare.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți cupâine cu aluat, dacă doriți.