Supă de scoici în stil New England este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scoici, unt, carne de porc sărată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Scoici În Stil New England, Supă De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un vas la foc mediu-mare; gătiți și amestecați sare de porc, țelină, ceapă și usturoi în unt topit până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofi, suc de scoici, tarhon, sare de țelină și frunze de dafin în vas. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și așezați un capac pe oală. Gatiti la foc mic pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelină
Frunze De Dafin
Suc De Scoici
Cartofi
Tarhon
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă scoici în supă și se fierbe neacoperit timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Supă
4
Adăugați sosul Worcestershire, smântâna grea, mărarul, sarea și piperul; amestecați și gătiți încă 7 minute.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.