Supă De Roșii Verzi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa de roșii verzi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 336 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica turcă sau, scallions, usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de roșii și porumb verde și roșu, Supă De Roșii Cu Chili Verde, și Supă De Fasole Verde Cu Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți șunca, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Adăugați scallions, usturoi și frunze de dafin și gătiți, amestecând ocazional, până când scallions sunt fragede și ușor rumenite, 6 până la 8 minute.
Adăugați roșiile, bulionul, apa, sarea și piperul și fierbeți, parțial acoperite, până când roșiile sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Aruncați frunza de dafin și condimentați supa cu sare și piper.