Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel

Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel
Supa de roșii de la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel, Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale, și Salată De Vară Târzie Cu Porumb Dulce, Fasole Romano Și Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați roșiile cu sare și așezați-le pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament; prăjiți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o oală de supă la foc mic. Gatiti prazul, ceapa si usturoiul feliat 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PrazPraz
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vin, ridicați căldura la mare și reduceți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Așezați roșiile, oregano, 1/4 cană de pătrunjel și fasolea decojită în oală și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele cu 1/2 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fasole plată, sare și cayenne; fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
FasoleFasole
SareSare
1
Se încălzește restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie saut mediu la foc mare până când uleiul fumează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga calmarul (uleiul se poate stropi) si saut-ul, amestecand, pana cand este fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară cu sare. Pâine prăjită; frecați cu cățel de usturoi. Împărțiți supa în 4 boluri, acoperiți fiecare cu 1/4 amestec de calmar și adăugați pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
PâinePâine
CalmarCalmar
SareSare
SupăSupă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista