Supă de roșii-Harissa prăjită cu pâine prăjită de măsline
Supa de tomate prăjită-Harissa cu toasturi de măsline este o vegetarian supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, bulion de legume, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Foc Prăjită Tomate Harissa, Pâine prăjită de sparanghel și roșii cu muștar Aioli, și Supă rustică de roșii cu pâine prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti supa, aranjați roșiile, tăiați părțile în sus, 2 căței de usturoi, felii de ceapă și jumătate de ardei gras pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cuișoare întregi De Usturoi
Ardei Gras
Tomate
Jeleu
Ceapă
Rola
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până la auriu. Mișto. Se toacă roșiile, ceapa și ardeiul gras. Puneți 1/3 cană de ceapă tocată deoparte pentru pâine prăjită. Strângeți căței de usturoi pentru a extrage pulpa; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ardei Gras
Tomate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați harissa și paprika; gatiti 2 minute. Se amestecă roșiile, pulpa de usturoi, bulionul, apa și 1/2 linguriță de cimbru; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Harissa
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Usturoi
Bulion
Cimbru
Apă
7
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Lămâie
Sare
8
Puneți jumătate din amestecul de roșii într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă într-un castron. Repetați procedura cu amestecul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Pentru a pregăti toasturile, frecați părțile tăiate ale cățelului de usturoi înjumătățit pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
11
Combinați rezervat 1/3 cană ceapă tocată, măsline, pătrunjel, oțet și 1/8 linguriță cimbru. Topiți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1 lingură de amestec de măsline. Polonic aproximativ 1/2 cana supa în fiecare din 8 boluri. Topiți fiecare porție cu 1 linguriță de iaurt; serviți cu 1 pâine prăjită de măsline.