Supă De Roșii Cu Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de roșii cu unt brun. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 312 calorii, 2G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, smântână, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 3 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro, Supă de roșii cu unt brun, varză și fistic, și Supă cremoasă de roșii cu crutoane de usturoi cu unt brun.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare setat la foc mediu; sautați ceapa și usturoiul până devin translucide și abia încep să se coloreze, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile cu sucul, apa, smântâna, sarea, piperul, ardeiul roșu, semințele de țelină, maghiranul și zahărul. Ridicați focul la mediu mare și aduceți la fierbere, apoi dați focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Scoateți-l de pe foc și folosiți un blender de imersie pentru a purifica până când este complet neted. Întoarceți supa la foc mic și fierbeți încă 20 de minute.Între timp, faceți untul brun și crutoanele.
Încălziți o tigaie mare, grea, cu fund saut, la foc mediu.
Adăugați cele 3 linguri de unt rămase. Pe măsură ce începe să se topească, începeți să învârtiți tigaia frecvent și să urmăriți cu atenție untul. Veți observa că untul va deveni spumos, iar apoi solidele din lapte vor începe să se rumenească. Odată ce începe, scoateți tigaia de pe foc. Miroase untul; ar trebui să aibă o aromă de nuci și să aibă o culoare caramel. Se amestecă aproximativ 2/3 din untul brun în supă. Pune restul deoparte. Condimentează supa cu mai multă sare și piper după gust
Intr-o tigaie separata saut saut, incalziti restul de 1 lingura de ulei la foc mediu.
Adăugați cuburile de pâine și pâinea prăjită, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se aruncă cu untul rumenit rămas până se absoarbe.
Serviți supa garnisită cu crutoane.