Supă De Roșii Cu Ierburi

Supă De Roșii Cu Ierburi
Supa de roșii cu ierburi durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.14 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Dacă aveți la îndemână piper, supă de roșii condensate, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Supă De Roșii Cu Ierburi, supă de roșii cu creveți prăjiți cu ierburi, și Supa de roșii a lui Ellen cu crutoane cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește țelina, ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă morcovii, cartoful și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă sucul de roșii, supa, roșiile, pătrunjelul, frunza de dafin, oregano, busuiocul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De RoșiiSuc De Roșii
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
SupăSupă
3
Se amestecă laptele; se încălzește. Aruncați frunza de dafin. Completați fiecare porție cu crutoane și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CrutoaneCrutoane
LapteLapte

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este sticla Le Grand Courtage ros circulatorbrut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista