Supă de roșii cu gremolata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de roșii cu gremolatan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă $2.62 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 98%. Încercați Tocană de creveți și roșii cu topping de gremolata, Fripturi de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolata, și Supă cu trei verzi cu gremolata de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare superficială, prăjiți ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mic timp de 8 minute; nu se rumenesc. Tăiați aproximativ roșiile și adăugați împreună cu zahărul, oțetul, 750 ml apă și condimentele. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 35 de minute, amestecând din când în când.
Whizz cu un blender de mână până la neted. Pentru o supă ultra-netedă, în stil cină, puteți trece lichidul printr-o sită fină, dar acest lucru este destul de agitat și blenderul dvs. va da rezultate perfect bune.
Pentru gremolata, amestecați coaja de lămâie, sucul, uleiul de măsline, usturoiul și pătrunjelul, apoi serviți deasupra supei.