Supă De Roșii Acidulată Cu Crutoane De Tarhon
Supa de roșii acidulată cu crutoane de tarhon ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă răcită de roșii-tarhon cu crutoane, Supă de roșii cu crutoane de lilieci, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți o oală cu apă la fierbere; umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Faceți un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii. Scufundați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde sau doar până când pielea începe să se onduleze.
Transferați roșiile în apa cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți roșiile și uscați-le, apoi curățați-le.
Înjumătățiți roșiile în cruce. Puneți o strecurătoare peste un castron mediu. Scoateți semințele din jumătățile de roșii în strecurătoare și apăsați pentru a extrage sucurile. Tăiați gros roșiile și adăugați-le în castron; aruncați semințele.
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, crenguțele de cimbru și frunza de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor împreună cu bulionul și zahărul, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când roșiile sunt complet descompuse, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, aruncați cuburile de pâine cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și tarhon și condimentați ușor cu sare și piper.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 10 minute, amestecând o dată, până devin aurii și crocante.
Folosind o lingură cu fante, transferați solidele din cratiță într-un blender. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Adăugați smântâna în blender și curățați supa până se omogenizează.
Se toarnă supa înapoi în cratiță și se amestecă bine. Reîncălziți la foc moderat și condimentați cu sare și piper.
Serviți supa cu crutoanele pe lateral. Alternativ, serviți supa ușor răcită.