Supă De Roșii Acidulată Cu Crutoane De Tarhon

Supă De Roșii Acidulată Cu Crutoane De Tarhon
Supa de roșii acidulată cu crutoane de tarhon ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă răcită de roșii-tarhon cu crutoane, Supă de roșii cu crutoane de lilieci, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o oală cu apă la fierbere; umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Faceți un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii. Scufundați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde sau doar până când pielea începe să se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați roșiile în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Scurgeți roșiile și uscați-le, apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Înjumătățiți roșiile în cruce. Puneți o strecurătoare peste un castron mediu. Scoateți semințele din jumătățile de roșii în strecurătoare și apăsați pentru a extrage sucurile. Tăiați gros roșiile și adăugați-le în castron; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, crenguțele de cimbru și frunza de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați roșiile și sucurile lor împreună cu bulionul și zahărul, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când roșiile sunt complet descompuse, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Între timp, într-un castron mediu, aruncați cuburile de pâine cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și tarhon și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 10 minute, amestecând o dată, până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Folosind o lingură cu fante, transferați solidele din cratiță într-un blender. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați smântâna în blender și curățați supa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se toarnă supa înapoi în cratiță și se amestecă bine. Reîncălziți la foc moderat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Serviți supa cu crutoanele pe lateral. Alternativ, serviți supa ușor răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista