Supă De Păstârnac Curry

Supă De Păstârnac Curry
Supa de păstârnac Curried ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 153 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, făină, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Păstârnac Curry, Supă De Păstârnac Curry, și Supă De Păstârnac Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați păstârnacul, morcovul și cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CartofiCartofi
4
Se presară făina și pudra de curry și se amestecă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă treptat în stoc. Ridicați focul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
6
Opriți focul, descoperiți și lăsați supa să se răcească ușor. Purificați supa într-un blender sau robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă înapoi în oală și se reîncălzește înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pentru a servi, se toarnă în boluri. Completați fiecare cu un vârtej de creme fraiche și un strop de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista