Supă De Pui Vietnameză Pho

Supă De Pui Vietnameză Pho
Supa Pho de pui Vietnameză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 552 calorii. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, jalapeno, hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista