Supă De Pui Thailandeză Fără Gluten

Supă De Pui Thailandeză Fără Gluten
Rețeta supa de pui thailandeză fără Gluten ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 50 minute. Acest fel principal are 426 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ardei serrano chile, carne de piept de pui, pastă de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Împachetări Cu Pui Thailandez Fără Gluten, Supă de dovleac Thailandez Blender (vegan și fără gluten!) & a Vitamix + mai multe cadouri de la revista Organic Eats, și Pizza Thailandeză cu pui de arahide fără Gluten {plus un cadou Udi!}.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de struguri într-o cratiță mare la foc mediu. Gătiți și amestecați șalotele și 2 linguri de coriandru tocat în tigaia fierbinte până când șalota s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se toarnă bulionul de pui, laptele de cocos și nectarul de agave; se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Odată ce bulionul ajunge la foc mic, strecurați printr-o strecurătoare de plasă într-o cratiță curată; aruncați șalota și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Lapte De CocosLapte De Cocos
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți bulionul la foc mic; amestecați ciupercile și broccoli și gătiți până când broccoli devine fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BulionBulion
4
Adăugați puiul și gătiți până nu mai este roz, amestecând continuu. Se amestecă pasta de curry, sucul de lămâie și sosul de pește într-un castron mic pentru a dizolva pasta de curry; se amestecă în supa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți supa în boluri și presărați cu 1/2 cană de coriandru, ardei serrano, ceapă verde și pene de tei pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista