Supă De Pui Thailandeză Fără Gluten

Rețeta supa de pui thailandeză fără Gluten ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 50 minute. Acest fel principal are 426 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ardei serrano chile, carne de piept de pui, pastă de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Împachetări Cu Pui Thailandez Fără Gluten, Supă de dovleac Thailandez Blender (vegan și fără gluten!) & a Vitamix + mai multe cadouri de la revista Organic Eats, și Pizza Thailandeză cu pui de arahide fără Gluten {plus un cadou Udi!}.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri într-o cratiță mare la foc mediu. Gătiți și amestecați șalotele și 2 linguri de coriandru tocat în tigaia fierbinte până când șalota s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 4 minute.
Se toarnă bulionul de pui, laptele de cocos și nectarul de agave; se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Odată ce bulionul ajunge la foc mic, strecurați printr-o strecurătoare de plasă într-o cratiță curată; aruncați șalota și coriandrul.
Puneți bulionul la foc mic; amestecați ciupercile și broccoli și gătiți până când broccoli devine fraged, aproximativ 4 minute.
Adăugați puiul și gătiți până nu mai este roz, amestecând continuu. Se amestecă pasta de curry, sucul de lămâie și sosul de pește într-un castron mic pentru a dizolva pasta de curry; se amestecă în supa care fierbe.
Puneți supa în boluri și presărați cu 1/2 cană de coriandru, ardei serrano, ceapă verde și pene de tei pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!