Supa de pui thailandeză este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 759 calorii, 42G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, broccoli, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Pui Thailandeză, Supă De Pui Thailandeză, și Supă de pui Thailandeză pentru rețete similare.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.