Supă De Pui Friptă Rămasă
Supa de pui friptă rămasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, fasole, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă De Friptură De Vită Rămasă (Și Friptură Rămasă!), Stoc de pui folosind pui fript rămas, și Supă Rămasă De Pui Și Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare puneți rama de pui, oase, măruntaie etc.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi rama de pui și fierbeți ușor timp de 90 de minute, acoperit.
Îndepărtați toate oasele și rama de pui, dar lăsați bucățile de pui în supă.
Adăugați boabe de piper, frunze de dafin, morcovi, ceapă, fasole verde și cartofi.
Adăugați suficientă apă pentru a vă asigura că toate legumele sunt acoperite. Acoperiți și fierbeți ușor până când legumele sunt moi.
Condimentează după gust cu sare și piper și servește.