Supă de pui cu lămâie cu găluște

Supă de pui cu lămâie cu găluște
Supa de pui cu lămâie cu găluște este un fără lactate supă. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărar, jumătăți de piept de pui, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Supă de pui cu găluște de cartofi, și Supă de pui sau curcan cu găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați primele 4 ingrediente pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați amestecul de pui, 12 căni de apă și frunza de dafin într-o oală la foc mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor timp de 2 ore, degresând ocazional grăsimea și spuma de pe suprafață. Se strecoară stocul printr-o sită fină într-un castron mare; aruncați solidele. Grăsime degresată de pe suprafața stocului; aruncați grăsimea. Puneți stocul în tigaie; se amestecă turmeric și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TurmericTurmeric
Pui întregPui întreg
StocStoc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
5
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, masa matzo și următoarele 5 ingrediente (prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PiperPiper
SareSare
6
Adăugați 2 ouă; se amestecă până se combină. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute. Cu mâinile umede, formați amestecul în bile de 24 (1 inch). Aduceți stocul la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OuăOuă
7
Adăugați găluște în stoc și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
8
Adăugați pui și continuați să gătiți 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți puiul din stoc și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
11
Tăiați puiul în felii subțiri; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Îndepărtați 1 cană de amestec de bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
13
Așezați 1 ou rămas într-un castron mediu. Adăugați treptat 1 cană de amestec de bulion fierbinte în ou, amestecând constant cu un bici. Se toarnă încet amestecul de ou bătut în tigaie, amestecând constant cu un tel. Se amestecă sucul de lămâie și se presară cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista