Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie
Supa de pui cu iarbă de lămâie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de bulion de pui dezosat, degresat cu grăsime, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, și Pui de iarbă de lămâie cu Orzo Herbat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Între timp, scoateți și aruncați straturile exterioare grosiere din iarba de lămâie și tăiați și aruncați capetele tulpinii; clătiți iarba de lămâie.
Tăiați fiecare tulpină în lungimi de aproximativ 3 inci. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ușor iarba de lămâie și ghimbirul. Clătiți ardeii iute și tăiați unul sau doi pe jumătate pe lungime (folosiți doi dacă doriți picant); stem chilies rămase (semințe, dacă doriți, pentru mai puțină căldură), tocați fin și rezervați.
Adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și ardei iute înjumătățiți în bulionul care fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Între timp, clătiți varza și tăiați-o în bucăți de aproximativ 1/4 inch lățime și 2 până la 3 inci lungime. Clătiți ciupercile, tăiați și aruncați capetele tulpinii și părțile decolorate și feliați longitudinal 1/4 inch grosime. Cojiți morcovii și feliați 1/4 inch grosime. Clătiți puiul și tăiați-l în felii groase de 1/4 inci de 1 1/2 până la 2 inci lungime.
Cu o lingură cu fante, îndepărtați și aruncați iarba de lămâie, ghimbirul și ardeii iute din bulion.
Adăugați varză, ciuperci, morcovi și usturoi în bulion; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 8 până la 10 minute.
Adăugați pui și roșii (inclusiv suc). Acoperiți și gătiți la foc mare până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat la test), 2 până la 4 minute.
Adăugați suc de lămâie și sos de pește după gust.
Serviți supa din tigaie sau turnați într-un tureen.
Se presara cu ceapa verde.
Așezați orez, pene de lămâie, coriandru și ardei iute tocați în boluri separate și oferiți cu supă pentru a adăuga după gust.