Supă De Porumb Indian Mohawk

Supă De Porumb Indian Mohawk
Reteta Supa de porumb Indian Mohawk este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 407 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți bouillon de vită, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Porumb Indian, Prăjituri Indiene De Porumb, și Mexic-Porumb Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de porc in ulei incins pana se rumeneste pe toate partile, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați apa, bulionul de vită și bulionul de pui împreună într-o oală mare la foc mediu-mare până când bulionul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați carne de porc, rutabaga, morcovi și țelină; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Amestecați mămăliga și boabele de rinichi în amestecul de porc-legume și fierbeți până când mămăliga și carnea sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
HominyHominy
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Acesta este, în esență, un "Hefeabzug" nefiltrat și obțineți două vinuri în aceeași sticlă, dacă doriți. Cum? A căzut luminos în partea de sus o treime, iar dacă turnați cu atenție, veți avea un vin clar. Apoi puteți agita restul sticlei pentru a amesteca sedimentul și turnați-vă un pahar tulbure de atavism gustos. Ei încurajează acest lucru!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista