Supă De Piper Neumplută

Supă De Piper Neumplută
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, supa de piper neumplut ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulion de vită, ceapă, supă de roșii condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Piper Neumplută, Cina Cu Tigaie De Ardei Neumplută, și Supă De Varză Neumplută-Masă Ușoară Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți carnea de vită, ardeii verzi și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă bulionul, supa, roșiile și ciupercile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de cel puțin 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
TomateTomate
BulionBulion
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Zinfandelul lui Gino reprezintă un amestec tradițional de câmp pe care bunicul meu, Gino, îl făcea în fiecare an. Această epocă este plină de fructe roșii coapte luxuriante. Are un miez de coacăz roșu dulce și căpșuni cu un finisaj strălucitor, ceea ce face ca acest lucru să se potrivească excelent pentru multe alimente. Amestec: 90% Zinfandel, 5% Carignane, 5% Petite Sirah.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista