Supă De Piață Franceză

Supă De Piață Franceză
Supa de piață franceză este o rețetă mediteraneană care servește 12. Acest fel principal are 433 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, jareți de șuncă, fasole și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Pe Piața Franceză, Pâine De Carne De Pe Piața Franceză, și Tartar de alge marine din cartea de bucate a pieței franceze.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Puneți fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid; întoarceți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați cârligele de șuncă, apă, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Îndepărtați cârligele de șuncă; puneți deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Adăugați roșiile, ceapa, sucul de lămâie, usturoiul și pudra de chili în fasole. Se fierbe cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
8
Scoateți șunca din oase și tăiați-o în cuburi; aruncați oasele. Întoarceți șunca în supă. Se amestecă kielbasa, puiul, vinul și pătrunjelul. Fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când este încălzit și cât de gros doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu șampanie, Bordeaux și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat Rosc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Revista