Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Supa de pește Breton ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,27 USD pe porție. O porție conține 565 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de piper, cimbru, macrou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Far Breton, Breton Plăcintă Cu Mere, și Far Breton aux Pruneaux pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.