Supă De Ouă În Stil Restaurant
Rețeta supă de ouă în stil Restaurant este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4. O porție conține 70 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, ouă, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. 1286 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Supă De Ceapă Franceză În Stil Restaurant, Cremă de supă de roșii în stil Restaurant, și Cremă în stil Restaurant de supă de brânză Cheddar de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 3/4 cană de bulion de pui și turnați restul într-o cratiță mare. Se amestecă sarea, ghimbirul și arpagicul în cratiță și se aduce la fierbere. Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați bulionul rămas și amidonul de porumb până la neted. Pune deoparte.
Într-un castron mic, bateți ouăle și gălbenușul de ou împreună folosind o furculiță.
Bateți oul puțin câte puțin din furculiță în amestecul de bulion fierbinte. Oul ar trebui să gătească imediat. Odată ce ouăle au fost aruncate, amestecați amestecul de amidon de porumb treptat până când supa are consistența dorită.