Supă de orz de vită cu ciuperci sălbatice și păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de orz de vită cu ciuperci sălbatice și păstârnac. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 477 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cimbru, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Risotto de orz cu ciuperci sălbatice, Tocană de vită și orz cu ciuperci, și Amestec de supă de orez sălbatic și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ciuperci și ceapă. Saut până la ciuperci maro, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
3
Adăugați țelina și usturoiul și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
4
Adăugați felii de coadă de vită și toate ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
5
Se ia de pe foc.
6
Folosind clești, scoateți carnea din oală. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele și orice țesut conjunctiv dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură și reveniți la supă. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor la temperatura camerei. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
Supă
1
Ciupercile Porcini sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri.