Supă De Oală Likker
Pot Likker supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, verdeața, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Oală Likker, Supă De Lichior De Oală (Likker) , și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cârligele de șuncă și 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se fierbe 5 minute; scurgere. Rezervă jareți; ștergeți cuptorul olandez curat.
Saut ceapa și morcovul în ulei fierbinte în cuptorul olandez la foc mediu 4 până la 5 minute sau până se înmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Adăugați vin; gatiti, amestecand ocazional, 2 minute sau pana cand vinul se reduce la jumatate.
Adăugați jareți, 8 căni de apă, sare și piper roșu zdrobit în amestecul de ceapă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 3 ore sau până când cârligele de șuncă sunt fragede.
Îndepărtați cârligele și lăsați să se răcească 30 de minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele.
Transferați carnea într-un recipient etanș; acoperiți și răciți. Acoperiți cuptorul olandez cu capac și supa rece 8 ore.
Degresați și aruncați grăsimea din supă în cuptorul olandez. Se amestecă bulionul de carne și legume.
Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă treptat în gulere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 până la 50 de minute sau până când colardele sunt fragede.
Se servește cu crutoane de pâine de porumb.
Bucătărie Express Oală Likker supa: omite hocks șuncă și sare. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 2, soting 1/2 lb. carne de porc dezosată afumată, tocată, cu ceapă și morcov. Se amestecă 2 linguri. bază de supă de șuncă borcanată, bulion, 8 căni de apă și ardei roșu. Aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în gulere; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când gulerele sunt fragede. Pregătire: 20 min., Bucătar: 53 min.
Supă spaniolă de fasole albă și albă: omiteți cârligele de șuncă, bulionul, sarea și ardeiul roșu. Saut 1/2 lb. chorizo afumat, tocat, la cuptor olandez la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se rumeneste.
Îndepărtați cu o lingură cu fante; ștergeți cuptorul olandez curat. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 2, sotând 1 cartof mediu, cubat, cu ceapă și morcov. Se amestecă 1 (48-oz.) recipient bulion de pui. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 6, înlocuind 1/2 (16-oz.) pachet varză proaspătă, spălată și tăiată, pentru gulere și amestecând în chorizo cu kale. Se amestecă 1 (5-oz.) poate fasole albă, clătite și drenate, și, dacă se dorește, 1 (14-oz.) poate bulion de pui în ultimele 5 minute de gătit. Omiteți Crutoanele De Pâine De Porumb. Această supă consistentă face o masă grozavă de la sine sau o servește cu pâine crustă și brânză (ne place Manchego). Pregătire: 20 min.; Bucătar: 1 oră, 6 min.